Trenger du karriereveiledning?

Er du ung og lurer på hva du skal studere, eller er du passert 40 år og lurer på om du egentlig valgte riktig karriere? Har år med småbarn gitt deg helt andre perspektiver på livet, eller andre verdier? Eller er du blitt nedbemannet eller tatt sluttpakke, og lurer på hva du skal gjøre nå?
Karriereny karriereveiledning kan hjelpe deg. Metoden Life-design veiledning vil gi en dypere forståelse for hva som er dine behov i en jobb. 

Fortellingen om karrieren din kan endre seg som følge av helseutfordringer, omsorgsansvar eller ufrivillige jobbskifter etter nedbemanning, oppsigelse eller langtids sykefravær . Den kan også endre seg fordi enten du eller omgivelsene dine har endret seg. Karriereveiledning kan hjelpe deg å gjøre endringer i karrieren, enten i jobben du er i idag, eller i en ny og kanskje mer egnet jobb.  

Hos Karriereny får du være med på et veiledningsforløp som vanligvis går over tre veiledningstimer. Vi skal finne ut hva som har ført deg dit du er, og hvorfor du for eksempel ikke føler deg tilfreds der du er. Målet med karriereveiledningen er å hjelpe deg å bli bevisst hva som er viktig for deg i en jobb, hvilke verdier som styrer dine valg og din trivsel, og hva du egentlig egner deg til. En slik bevissthet kan gi deg nye muligheter både i arbeidslivet og ellers i livet.

Karriereveiledning hos Karriereny egner seg både for voksne som ønsker eller er tvunget til å gjøre endringer i karrieren, for ungdom ikke vet hva de skal studere, eller for pensjonister som ønsker en meningsfull alderdom. 

Etter karriereveiledning hos Karriereny lager vi sammen med beskrivelse av hvem du er og hva du liker, og en handlingsplan med konkrete tiltak du selv kan gjøre for å komme videre, enten der du er, eller i en annen jobb. Karriereny tilbyr også videre oppfølging på veien til en eventuell ny jobb. Du kan få hjelp til å finne aktuelle jobber, og siden hvordan du skal få den jobben du ønsker deg.  

Vet du ikke hva du skal bli når du blir stor, sier du? Karriereveiledning kan hjelpe deg!

Livet endrer seg. Du endrer deg. Omgivelsene endrer seg. Hva skjer med karrieren?

Å bli tvunget til å finne noe annet å jobbe med vil være en utfordring for de fleste. Vi kan hjelpe deg å finne en løsning!