Vår nettstedsadresse er: https://karriereny.no

Normalt vil vi ha behov for å samle inn informasjon om navn, alder, bostedsadresse, telefonnummer og mailadresse. Dette for å kunne ta kontakt for å avtale møte med dem som ønsker karriereveiledning.

Når besøkende legger inn informasjon i kontaktskjemaet på siden, lagres informasjonen, i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon.

Informasjonskapsler:
Hvis du legger inn informasjon i kontaktskjemaet på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å legge inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder:
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse:
Vi vil bruke google analytics for å få vite mer om hvem som besøker nettsiden og hvor de kommer fra. Det er for at vi lettere skal nå mennesker som vil kunne ha interesse av karriereveiledning. Dette er informasjon vi ikke deler med andre. Det er kun til eget bruk.

Informasjon vi har om deg vil ikke bli delt med andre. Det gjelder både kontaktinformasjon og all annen informasjon vi måtte få om deg og din situasjon. Alle samtaler er konfidensielle og vil ikke bli delt med noen andre.